Inloggen


Login Registeren
0
Home - Kasten - Vakkenkasten

Kunstzinnige vakkenkasten kopen

Bij Meubelen-Online kunt u vakkenkasten kopen in verschillende afmetingen, kleuren en houtsoorten. De ietwat kunstzinnige kasten zijn strak vormgegeven en symmetrisch of met een lichte doorbreking daarvan. Een vakkenkast is rustig en voornaam en staat fantastisch in uw interieur. Hoewel u natuurlijk heel goed boeken kunt zetten in een vakkenkast, leent de houten kast zich ook erg goed voor het tentoonstellen van kunstzinnige voorwerpen en verzamelingen.

Bezig met laden...

Op originele wijze uw producten presenteren

Vakkenkasten staan schitterend in uw woonkamer of keuken, maar een vakkenkast kunt u zakelijk ook voor presentaties gebruiken. Bijvoorbeeld op beurzen en in een vergaderruimte. Met vakkenkast Foxy steelt u zeker de show. Foxy is leverbaar in het wit met witte, zwarte of houten pootjes. Ook hebben we een vakkenkast Foxy in eikenhouten uitvoering. Deze is geheel gemaakt van eikenhout en een plaatje om te zien!

Vakkenkast Foxy kunt u kopen in hoge en lage uitvoering. Mede hierdoor is hij ook zeer geschikt als afscheiding in een grote ruimte. De stevige kast kan een relatief hoog gewicht dragen.