Welkom op mijn persoonlijke paginaDick Mirck, ik ben uw aanspreekpunt bij Meubelen-Online voor alle vragen over uw interieur, de meubelen die wij verkopen en de bestelling die u heeft geplaatst. U kunt mij bereiken per telefoon (058-2152877), per email (info@meubelen-online.nl) en via de Chat op onze website. Ik sta altijd voor u klaar en vind het leuk uw vragen te beantwoorden. Eén Aanspreekpunt voor alle vragen, wel zo makkelijk! Contactpagina Meubelen-Online

Over mij

Ik ben een enorme interieurliefhebber en heb meer dan 30 jaar ervaring met het helpen van klanten met vragen over hun interieur. Ik heb meubelen ontworpen, beurzen ingericht, interieurs ontworpen en ik heb vele honderden mensen geholpen naar tevredenheid en op ideeën gebracht. U kunt er op vertrouwen dat ik ook u naar tevredenheid zal begeleiden met uw aankopen op Meubelen-Online.

Over u

U bent ook een interieurliefhebber en u vindt het belangrijk dat het juiste meubel voor de beste prijs bij u thuis komt te staan. U vindt het leuk om interieurplannen te maken en u wilt zich prettig voelen in een sfeervolle omgeving. Waarschijnlijk heeft u al wat leuke ideeën maar u twijfelt op het moment dat u beslissingen wilt nemen. Bel of mail mij gerust! Samen met u zet ik de ideeën op een rijtje en ik begeleid u bij het maken van de juiste keuzes. Dat geeft een rustig gevoel en de beste resultaten.

Professionals

Ook menig professional die werkzaam is in de interieurwereld heb ik van waardevol advies voorzien. Het zal u verbazen hoe zelfs een interieur-adviseur kan twijfelen als hij of zij een interieur voor zichzelf wil maken. Bel mij gerust dan maken we samen een interieurplan. Graag wijs ik u op de mogelijkheden om te visualiseren met een schetsje en zelfs een professionele interieurtekening. Indien u de tijd heeft probeer dan maar eens een gratis tekenprogramma bij onze Interieurplanner.

Stijl en smaak

In de collectie van Meubelen-Online laat ik u genieten van mijn eigen stijl en smaak. Ik ben liefhebber van vele stijlen design meubelen en vind het leuk om deze met elkaar te combineren. Zo ontstaat een persoonlijk interieur en geen doorsnee plaatje. Mijn voorkeur gaat uit naar strakke vormen en rustige kleuren, maar het kan ook leuk zijn om eens uit de band te springen en iets geks te doen. Ik zal altijd rekening houden met een bewust en duurzaam gebruik van ons milieu. Met deze uitgangspunten creëren we samen een sfeer om je fijn bij te voelen en een interieur om thuis bij te zijn.

Prijs en kwaliteit

Als oprichter van Meubelen-Online is mijn uitgangspunt altijd om stijlvol en smaakvol wonen ook betaalbaar te maken. Om te beginnen is mijn advies daarom helemaal gratis! Bij het uitzoeken van de nieuwe collecties meubelen test ik persoonlijk het zitcomfort en de kwaliteit van de meubelen. Wanneer u onze meubelen vergelijkt dan ziet u dat de prijzen van Meubelen-Online tot de laagste in de markt behoren. Mooie en betaalbare design meubelen moeten ook jaren mee kunnen gaan. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar rustige vormen en tijdloze meubelen. En daarom geeft Meubelen-Online garantie op de kwaliteit.