Meubelen-Online is een webwinkel met een landelijk bereik en een warehouse centraal in Utrecht. Bij Meubelen-Online vind je een uitgebreide collectie betaalbare design meubelen die gratis bij je thuis worden bezorgd in heel Nederland en België. 
Van oudsher was het moederbedrijf "Pit-Art binnenhuisarchitectuur" een luxe woonwinkel waar de mooiste interieurplaatjes werden gemaakt. Deze winkel hebben we omgebouwd naar showroom van de webwinkel Meubelen-Online. De showroom is gevestigd in een oud en sfeervol grachtenpand in het oude centrum van Leeuwarden. 
Verspreid over drie etages vind je hier een selectie meubelen en verlichting uit onze webwinkel. Eigenaar en interieuradviseur Dick Mirck heeft een aantal inspirerende combinaties voor je gemaakt die de sfeer helemaal weergeven.


Testen en Opruiming

Nieuwe modellen meubelen kunnen wij in de showroom testen op kwaliteit en gebruiksgemak. Wanneer een meubel gemonteerd moet worden kunnen we hier proberen hoe dat gaat. Zo houden wij goede feeling met de meubelen die we verkopen en kunnen we er helemaal achter staan.
In het geval bepaalde meubelen na verloop van tijd uit de collectie gaan kunnen wij ze uitverkopen in onze showroom. Dat heeft als groot voordeel dat de webwinkel van Meubelen-Online alleen maar gevuld is met hele actuele en nieuwe meubelen. Als je het leuk vind om eens een opruimingsperiode met extra lage prijzen te bezoeken schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief, dan krijg je een berichtje als het zo ver is.
Photo

Gastvrije ontvangst

In onze webwinkel Meubelen-Online hebben wij een heel direct en persoonlijk contact met onze klanten. We vinden het daarbij bijzonder leuk om je ook eens in het echt te ontmoeten. Kom eens kijken en als je vragen over je interieur hebt neem dan gerust wat foto's en eventueel een plattegrond mee. We gaan er dan samen even voor zitten en ik zal je vrijblijvend op leuke ideeën brengen.
Photo