Rib bank met sofa Toscana ribstof groen

De ideale bank met sofa om heerlijk in weg te kruipen. Sterke en aaibare ribstof in een eigentijdse kleur. Je kunt zelf zonder gereedschap de sofa van links naar rechts zetten!

Verwachte levertijd

product in bestelling

€ 699,00
Prijs per 

 

Het aantal EuroSpaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 27
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Rib bank met sofa Toscana ribstof groen.
Als je een heerlijke hoekbank zoekt dan kan ik je deze bank met sofa Toscana van harte aanbevelen. De bank is enorm sfeervol en zo ontzettend mooi te combineren met verschillende stijlen meubelen, zowel met vintage als met design. Hang een mooi schilderij in bijpassende kleuren boven de bank, zoek er een vloerkleed bij en je hebt al een sfeer gecreëerd om je helemaal in thuis te voelen. Je hebt bij wijze van spreken niet meer nodig om om helemaal happy te zijn. Nou ja, een kop thee en een goed boek of een film natuurlijk nog.

Sofa links of rechts
Het is echt super handig dat je zelf in een handomdraai de sofa van links naar rechts kunt plaatsen. Je hoeft dus geen keuze te maken. En als je je interieur eens wilt wijzigen zet je de sofa gewoon aan de andere kant. Dat gaat als volgt: je zet de grote voetenbank aan de andere kant en verwisselt de zitkussens. Dat is zo simpel, dat hadden ze eerder moeten bedenken.

Zitcomfort
De bank met sofa Toscana heeft een stevig zitcomfort. Je kunt je met opgetrokken benen heerlijk nestelen in een hoekje van de bank. De ribstof is behaaglijk zacht en aaibaar. Ik zou er een mooie plaid bijzoeken om af en toe eens onder te kruipen en wat leuke sierkussens. We hebben ook kussens in dezelfde ribstoffen als de bank.

Kwaliteit ribstof
Een ribstof heeft een pooltje die in strakke lijnen over de stof loopt. Je kunt kiezen uit 4 eigentijdse kleuren. Als je tegen de pool in strijkt dan zie je de vleug van de stof, dat maakt hem levendig en is een van de aantrekkingskrachten van een ribstof. 
De ribstof is gemaakt van dralon en heeft een bijzonder natuurlijke uitstraling. Daardoor is de stof goed lichtecht en makkelijk schoon te maken. Als je precies wilt weten hoe dat schoonmaken werkt, lees dan de info op de categoriepagina Rib banken. 

En wat ik zelf nog het allergrootste voordeel vind van deze ribstof: "De stof voelt zo prettig aan en is 100% aaibaar!!!"

* Rib bank met sofa Toscana groen
* Pootjes blank gelakt
* Sofa links of rechts te plaatsen
* De bank is gemonteerd, je hoeft alleen maar de pootjes er onder te draaien
* Afmetingen breedte: b=219cm
* Diepte: d=151-83cm
* Hoogte: h=80cm
* Zithoogte: zh=45cm

TIP pootjes
Sommige mensen willen de pootjes in een andere kleur, bijvoorbeeld zwart. Dat kun je heel eenvoudig zelf doen met een spuitbusje. Als je de bank krijgt zitten de pootjes er toch nog niet onder dus je kunt ze dan buiten op een krant even in een ander kleurtje spuiten indien gewenst. Maar dat hoeft natuurlijk niet want blank hout is heel neutraal en de pootjes vallen niet heel erg op. 

TIP spaarpunten
Het hoeft niet, maar wanneer je bij bestellen gelijk even een account aanmaakt dan krijg je gelijk ook nog 27 eurospaarpunten. Die kun je bij een volgende bestelling in mindering brengen, leuk cadeautje!

Gratis bezorgen en retour
Deze bank met sofa Toscana wordt na bestelling in ongeveer 3 weken gratis bij je thuis bezorgd. 
* Super fijn: Als je hem in het echt niet mooi vindt dan halen we hem ook gratis weer bij je op!

Wacht niet te lang, bestel hem nu.

Laatst bekeken producten