0
Home - Meubel outlet
Meubel-outlet

Meubel outlet

Zoek je betaalbare meubelen? Bekijk dan de collectie outlet meubelen van Meubelen-Online. Je vindt hier goedkope eethoeken, tafels, stoelen, banken en woonaccessoires omdat:
- Laatste voorraad uitlopende modellen
- Showroom modellen opruiming
- Introductiekorting nieuwe modellen

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Eetkamerstoelen outlet

In de outlet van Meubelen-Online vind je ook hele mooie eetkamerstoelen voor een lage prijs. Wij verkopen veel eetkamerstoelen online en er blijft wel eens iets over. Daar maken we dan een leuke prijs van en bieden ze aan in onze categorie meubel outlet. Je ziet hier een wisselend aanbod en soms geldt op=op. Dus zie je iets leuks, sla je slag. En zie je niets leuks, kom gauw nog eens terug!

Eettafel outlet

Een eettafel kan best een hoge prijs hebben. Er gaat veel hout in een eettafel dus de materiaalkosten zijn altijd hoog. Hout is een natuurlijk materiaal en er zijn veel bewerkingen nodig om daar een mooie eettafel van te maken. Vandaar dat het wel eens een aardige verrassing kan zijn om precies de eettafel die je zoekt tegen te komen in de meubel outlet. 

Eethoek outlet

Je ziet ook complete eethoeken bestaande uit een eettafel met bijpassende eetkamerstoelen in de outlet. De reden daarvan kan zijn dat de betreffende eethoek uit de collectie gaat. Maar de aanbieding in de meubel outlet kan ook gewoon het gevolg zijn van het feit dat je meerdere meubels tegelijk koopt. Dat heeft voor ons het voordeel dat we maar een keer naar jouw adres hoeven te rijden en dat prijsvoordeel spelen we graag door naar jou.

Banken outlet

Een bank is een toonaangevend meubel in je interieur dus je wilt graag dat deze goed beantwoordt aan jouw wensen. Daarom ga je bij het kopen van een nieuwe bank niet over een nacht ijs. Het is vaak een heel gedoe om allerlei meubelzaken af te rijden om alles te bekijken. Daarom is het een voordeel om eens in de webwinkel te kijken van Meubelen-Online. Je ziet daar een eigentijdse collectie betaalbare design banken waar je zeker blij van wordt. En een extra voordeel is het wanneer je de bank ook nog tegenkomet in de meubel outlet van Meubelen-Online.

Barkrukken outlet

Van barkrukken heb je er altijd meer dan eentje nodig. Bij een kleine bartafel gebruik je al snel twee barkrukken en bij de bij de langwerpige bartafels van ongeveer 120cm kun je zelfs vier barkrukken plaatsen. Daarom is het een leuk voordeel als je de barkrukken toevallig kan vinden in de meubel outlet. Ik zou altijd even een kijke nemen in deze categorie.
Houdt er rekening mee dat de collectie meubelen in de outlet nogal kan variëren, dus als je vandaag niet kunt slagen kom dan morgen nog eens terug.

Salontafel outlet

Als je een goedkope salontafel zoekt dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij de meubel outlet. Zowel in de webwinkel als de showroom van Meubelen-Online zie je altijd goedkope salontafels in de outlet. En als je een goedkope salontafel op de kop tikt dan kun je over een paar jaar nog eens veranderen. Je kunt altijd wel een student blij maken met je oude salontafel en dan maak je jezelf blij met een nieuwe.

Kasten outlet

Zelfs een kast kun hje voor een lage prijs tegenkomen in de outlet van Meubelen-Online. Wij hebben een grote collectie kasten in verschillende woonstijlen en gemaakt van verschillende materialen, dus zeker de moeite waard om te checken of er iets in de meubel outlet staat.

Design outlet

Design meubelen kunnen vaak wat duurder zijn. Dan is het extra interessant om eens bij de design meubel outlet te kijken of er iets van je gading bij staat. Nu staan wij er bij Meubelen-Online om bekend dat we altijd betaalbare design meubelen hebben dus wat dat betreft kun je altijd een kijkje in onze webshop nemen als je op zoek bent naar goedkope design meubelen.

Garantie meubel oulet

Bij andere meubelzaken zie ik vaak dat de meubelen die verkocht worden in de meubel outlet buiten de garantie vallen. Wij van Meubelen-Online geven jou graag optimale kwaliteit dus alle meubelen die je bij ons in de outlet koopt hebben gewoon twee jaar garantie op de kwaliteit. Het kan dan wel goedkoop zijn maar het moet wel goed zijn.

Bezorgen meubels uit de outlet

De meubelen die wij verkopen in de categorie meubel outlet worden gewoon bij je thuis bezorgd. Wij vinden dat vanzelfsprekend en zijn ook helemaal ingesteld op deze logistiek.

Verzendkosten meubel outlet

Alle meubelen in onze meubel outlet worden gratis bij je thuis bezorgd in heel Nederland en België. Wij hanteren dezelfde leveringsvoorwaarden als voor al onze meubelen dus als je het meubel in het echt vindt tegenvallen dan kun je het gratis weer retour zenden.

Outlet in de showroom

Ook in de showroom van Meubelen-Online verkopen wij outlet meubelen. Dit betreffen meestal showroommodellen die uit de collectie gaan. In dat geval is er geen verpakking bij het meubel en dien je het zelf mee te nemen naar huis. De meubelen in de outlet uit de showroom staan niet in de webwinkel, daarvoor moet je echt een bezoekje brengen aan de woonwinkel van Meubelen-Online in Leeuwarden. 
De outlet in de showroom houden wij meestal een tot twee keer per jaar en dat kondigen wij aan in onze nieuwsbrief. Dus als je het leuk vindt om de meubel outlet van Meubelen-Online eens een keer te bezoeken schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je dan gelijk op de hoogte van de kortingsacties die wij geregeld organiseren.

Heb je vragen over de meubel outlet van Meubelen-Online bel dan met +31(0)58-2152877


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen