Inloggen


Login Registeren
0
Home - Kasten - Highboards

Highboard kast kopen? Meubelen-Online!

Meubelen-Online heeft een inspirerende collectie highboards. Deze gesloten kasten zijn hoger dan een dressoir en lager dan een boekenkast, zoals bijvoorbeeld highboard Comdesign. Een highboard heeft bovendien een hoog design gehalte en zal een opvallend meubel zijn in uw interieur. Bij Meubelen-Online kunt u hele mooie highboards kopen in verschillende kleuren, zowel mat als hoogglans, en mooie modellen van hout, zoals  model Wittevilla. Een highboard heeft een eenvoudige vorm en dan is het interessant om te zien wat ontwerpers nog kunnen doen met deuren en handgrepen.

Bezig met laden...

Voorbeelden van highboards

Om u op weg te helpen bij het kopen van een highboard kast, geven we u graag enkele voorbeelden. Highboard Jazz is afgewerkt in mat wit met houten poten en handgrepen, is bijzonder nieuw en trendy. Highboard Comdesign is afgewerkt in hoogglans wit en wordt geleverd met verschillende kleuren handgrepen. Het is een zeer modern en creatief gevonden gesloten kast. Speciale aandacht gaat uit naar highboard Chicago, want deze is gemaakt van eikenhout. Met een bijzonder strak uiterlijk en metalen handgrepen is dit een schitterende gesloten kast

Onze interieurtip

Omdat highboards niet bijzonder hoog zijn, staat het heel mooi om er decoratieve voorwerpen op te zetten. Glaswerk, mooie beelden of een vaas. Ze komen prachtig tot hun recht bovenop een highboard kast. Bekijk snel ons aanbod, de kasten worden kosteloos thuisbezorgd!