0
Home - Kasten - Collectie Honkytonk
Collectie-Honkytonk

Honkytonk kasten en tafels

Bekijk hier de complete collectie Honkytonk. De meubelen uit deze serie bestaan uit een grote variatie tafels, wandrekken en boekenkasten.

De collectie Honkytonk kenmerkt zich door eigentijdse betaalbare kasten.
De basis van de meubelen Honkytonk bestaat uit een zwart metalen frame met daarin planken van middelbruin eiken. Een hele eigentijdse kleurcombinatie.

Sommige tafels en kasten Honkytonk zijn ook leverbaar met zwarte planken van essenhout.
* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Be happy buy a Honkytonk

Maak jezelf blij met een leuke betaalbare tafel of kast Honkytonk. De meubelen Honkytonk zijn een verrijking van je interieur. Je kunt ze in alle ruimtes in huis gebruiken, van de woonkamer tot de hal. Maar je kunt er ook een werkkamer of thuiskantoor op een betaalbare manier mee inrichten.

Kasten Honkytonk in de woonkamer en eetkamer

Voor de woonkamer heeft de collectie Honkytonk leuke eettafels, salontafels en bijzettafels. De vele afmetingen rekken en kasten maken dat er altijd een passende vorm voor je bij is.

De eettafels Honkytonk kun je goed combineren met moderne eetkamerstoelen. Meubelen-Online heeft daarvan vele voorbeelden in de showroom.

De collectie Honkytonk in je thuiskantoor

Bij de collectie Honkytonk vind je een aantal bureautjes waar je allerlei bureaustoelen mee kunt combineren. Voor de opslag van mappen en papierwerk kun je de lage of hoge kasten Honkytonk gebruiken. Je kunt dus je hele werkkamer inrichten met mooie en handige meubelen zonder dat het je teveel gaat kosten.

Honkytonk ook in de hal?

In de hal kun je bijvoorbeeld de wandtafel Honkytonk heel mooi gebruiken. Deze veelzijdige sidetable heeft twee planken waardoor je hem mooi kunt stylen. 
Ik zelf vind het altijd mooi om de wandtafel Honkytonk te stylen in de sfeer van het seizoen. Zonnebloemen in de zomer en windlichten in de winter.
 


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen