Bureaustoel DOC wit design kantoorstoel

Onze mooiste Design Office Chair. Stijlvolle stoel met een prachtige bekleding en alle persoonlijke instelmogelijkheden.

Maximale levertijd

1-5 werkdagen

€ 279,00
€ 125,00
Prijs per stuk

 

Het aantal EuroSpaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen

Bureaustoel DOC wit is onze mooiste Design Office Chair. De DOC stoel heeft klasse en stijl en is een moderne design klassieker! De bureaustoel DOC is al ontworpen in het begin van de 20ste eeuw maar is dermate gerestyled dat het nu een stoel is die aan alle moderne eisen voldoet. De bureaustoelen DOC zijn gemaakt van de mooiste en beste materialen en zijn een blikvanger in uw eigen Home Office.

U kunt de bureaustoel DOC helemaal instellen op uw eigen smaak. Uiteraard kunt u de hoogte instellen naar wens. Maar u kunt ook gebruik maken van de kantelstand waardoor u de hele stoel achterover laat neigen. Sommige mensen gebruiken deze stand om te werken vanuit een evenwichtspositie. Ik zelf gebruik de kantelstand alleen maar als ik eens heel diep wil nadenken. De armleuningen van bureaustoel DOC zijn afgewerkt met armhoezen wat ik erg mooi vind. (Maar ze kunnen er ook af.) De bureaustoel DOC is bekleed met een zeer hoogwaardige kwaliteit PU-leer, slijtagewaarde meer dan 100.000 toeren Martindale.

De stoel wordt standaard geleverd met harde wielen voor niet kwetsbare vloeren en vloerbedekking. Indien u een kwetsbare vloer heeft, zoals de meeste soorten parket dan adviseer ik om er een setje "zachte" wielen bij te kopen. Ik wens u alvast veel plezier van deze bureaustoel DOC. Bij vragen sta ik voor u klaar!

DOC maakt alles beter:
* Pit-Art collectie
* PU leer wit
* DOC bureaustoel is leverbaar in zwart, vintage bruin, grijs, blauw, rood en wit
* Stervoet van gepolijst aluminium
* Hoogte verstelbaar
* Kantelstand
* Sterke wielen
* Los bij te bestellen "zachte" wielen 
* Onderhoud vochtige doek en onze Clean&Care
* Belastbaar tot 120kg
* Afmetingen b=58cm, d=59cm, h=88-96cm
* Zithoogte verstelbaar 44-54cm
* 2 jaar Garantie
*Gratis thuis bezorgen.