Bank Summer 3-zits beige 335cm - Zuiver

Sum, sum, summertime.... het hele jaar door met deze fantastische loungebank van het merk Zuiver.

Verwachte levertijd

5 dag(en)

€ 2.179,00
Prijs per 

 

Het aantal EuroSpaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 87
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Bank Summer 3-zits beige 335cm. De bank Summer van het merk Zuiver is een echt paradepaardje. Het is de mooiste en tevens de beste kwaliteit bank van het interieurlabel. Om te beginnen met het uiterlijk, de bank heeft een prachtig gestyleerd design waarbij je zowel moet denken aan eigentijds als aan tijdloos. De bank Summer zal je dus nooit vervelen. 

De bank Summer heeft een zachte zit met kussens waar je heerlijk in kunt wegkruipen. Zowel de zitkussens als de rugkussens zijn keerbaar en dus aan twee kanten te gebruiken. De stof is gemaakt van dralon en daardoor is hij goed lichtecht en makkelijk schoon te maken. Ook de slijtage van de stof is getest en komt uit op 30.000 toeren in de Martindaletest en is daarmee van een meer dan uitstekende kwaliteit.

De zwarte metalen poten zijn 17cm hoog en benadrukken de statigheid van de bank.

Over de zithoogte en de zitdiepte: De zithoogte is met 48cm vrij hoog en de zitdiepte is met 67cm vrij diep maar door de zachtheid van de kussens kan iemand met een gemiddeld postuur toch gewoon met zijn voeten bij de grond. Maar als er niemand kijkt dan is het natuurlijk heerlijk om je schoenen uit te trekken en je benen op te trekken om gezellig in een hoekje te kruipen. En daar is deze loungebank echt voor gemaakt, chillen en genieten.

Over de keuzemogelijkheden: De bank Summer is leverbaar in twee kleuren stof, beige en grijs. En je kunt tevens kiezen uit een fauteuil, een ruime tweezits bank, een zeer ruime 3-zits bank en een stijlvolle voetenbank.

Ik zou niet weten wat je nog meer kunt verlangen van een goede kwaliteit bank en kan hem van harte aanbevelen.

* Bank Summer 3-zits
* Stof dralon beige
* Pootjes mat zwart metaal
* Onderhoud af en toe stofzuigen
* Vloerbescherming teflon doppen
* Ongemonteerd
* Belastbaar tot 360kg
* Afmetingen breedte: b=335cm
* Diepte: d=101cm
* Hoogte: h=82cm
* Zithoogte: zh=48cm
* Zitdiepte: zd=67cm
* Gratis thuis bezorgen

Laatst bekeken producten