Zuiver - Fauteuil Summer antraciet loveseat

Sum, sum, summertime.... het hele jaar door met deze fantastische loungefauteuil van het merk Zuiver.

Maximale levertijd

2-3 werkdagen

€ 1.249,00
Prijs per 

 

Het aantal EuroSpaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 49
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Zuiver - Fauteuil Summer antraciet loveseat. De fauteuil Summer van het merk Zuiver is een echt paradepaardje. Het is de mooiste en tevens de beste kwaliteit fauteuil van het interieurlabel. Om te beginnen met het uiterlijk, de stoel heeft een prachtig gestyleerd design waarbij je zowel moet denken aan eigentijds als aan tijdloos. De loungefauteuil Summer zal je dus nooit vervelen. 

De fauteuil Summer heeft een zachte zit met kussens waar je heerlijk in kunt wegkruipen. Zowel de zitkussens als de rugkussens zijn keerbaar en dus aan twee kanten te gebruiken. De stof is gemaakt van dralon en daardoor is hij goed lichtecht en makkelijk schoon te maken. Ook de slijtage van de stof is getest en komt uit op 30.000 toeren in de Martindaletest en is daarmee van een meer dan uitstekende kwaliteit.

Vulmaterialen: de kussens van de collectie Summer zijn gevuld met quallofill. Dat is een combinatie van echte veertjes en polyether reepjes. Deze duurzame vulling is sterk en zeer comfortabel. Om de vulling in goede conditie te houden dienen de losse kussens regelmatig even te worden opgeklopt.

De zwarte metalen poten zijn 17cm hoog en benadrukken de statigheid van de fauteuil.

Over de zithoogte en de zitdiepte: De zithoogte is met 48cm vrij hoog en de zitdiepte is met 67cm vrij diep maar door de zachtheid van de kussens kan iemand met een gemiddeld postuur toch gewoon met zijn voeten bij de grond. Maar als er niemand kijkt dan is het natuurlijk heerlijk om je schoenen uit te trekken en je benen op te trekken om gezellig in een hoekje te kruipen. En daar is deze loungefauteuil echt voor gemaakt, chillen en genieten.

Over de keuzemogelijkheden: De fauteuil Summer is leverbaar in 4 kleuren en diverse afmetingen.

Ik zou niet weten wat je nog meer kunt verlangen van een goede kwaliteit fauteuil met bijpassende bank en kan hem van harte aanbevelen.

* Fauteuil Summer loveseat
* Stof dralon grijs antraciet
* Pootjes mat zwart metaal
* Onderhoud af en toe stofzuigen
* Vloerbescherming teflon doppen
* Ongemonteerd
* Belastbaar tot 110kg
* Afmetingen breedte: b=125cm
* Diepte: d=101cm
* Hoogte: h=82cm
* Zithoogte: zh=48cm
* Zitdiepte: zd=67cm
* Gratis thuis bezorgen
Laatst bekeken producten