Vitrinekast Apartment eiken hout met zwart design

Design collectie Apartment eiken met zwart bestaat uit kasten en tafels welke je heel mooi kunt combineren. Wanneer je eenmaal gegrepen bent door deze collectie dan koop je er steeds iets bij!

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 1.147,50
Prijs per stuk

 

Het aantal EuroSpaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 45
Aantal: 
Bestellen

Vitrinekast Apartment eiken hout met zwart design. Vitrinekast Apartment is een toonaangevende design kast. Het prachtige materiaalgebruik van licht gekleurd eiken in combinatie met zwart gelakte accenten en zwart metalen pootjes, is helemaal eigentijds. De vitrinekast Apartment is voorzien van twee grote schuifdeuren van glas en daarachter vier lades met zwarte handgrepen. De vitrinekast Apartment is onderdeel van een mooie collectie tafels en kasten en nodigt uit om meerdere meubelen met elkaar te combineren.

* ALGEMEEN: Apartment is een collectie meubelen met een Scandinavisch design ontworpen voor het stadsleven, voor een kleiner appartement of stadsvilla. De meubelen uit de collectie Apartment zijn compact van afmeting en nemen minder vloeroppervlak in beslag waardoor ze met name geschikt zijn voor mensen die kleiner wonen en minder ruimte ter beschikking hebben. De stijlvolle kasten en tafels zijn goed te combineren waardoor er rust ontstaat in het interieur en hebben hebben optimale opbergruimte.
De collectie Apartment is gemaakt van stoer gefineerd Amerikaans eiken hout en hebben zwarte contrasten waardoor een bijzonder eigentijds design ontstaat. De meubelen zijn gemaakt in de traditie van het Deens en Scandinavisch vakmanschap. Het hout is vlekbestendig afgewerkt en de zwarte metalen delen zijn krasbestendig waardoor de kasten en tafels Apartment voor vele jaren gebruiksplezier zullen zorgen.

* Vitrinekast Apartment
* Eiken met zwart gelakt
* Pootjes zwart metaal
* Design vormgeving
* Twee schuifdeuren met glas
* Vier lades
* Gemonteerd
* Afmetingen breedte: br=100cm
* Diepte: d=40cm
* Hoogte: h=160cm
* Gratis thuis bezorgen

DESIGN Christina Aagaard:
Designer Christina Aagaard is een allround designer uit de school van de Deense architectuur. Zij heeft haar opleiding genoten aan de Deense school voor de architectuur in Aarhus. Zij tekent en ontwerpt modellen in de stijl van heersende trends. Zij gebruikt scherpe maar elegante lijnen en haar voorkeur gaat uit naar materialen als hout, glas en metaal. Christina Aagaard ontwerpt meubelen voor Interstil die geschikt zijn voor alle ruimtes in huis. Bekijk de profielpagina van designer Christina Aargaard