We hebben veel meubels, verlichting en accessoires om uw huis stijlvol en gezellig te maken. Maar hoe zit het met je buitenruimte? Lange tijd was Zuiver vrijwel afwezig in de tuin of op het (dak) terras. We besloten dat het de hoogste tijd was om dit te veranderen! En kijk naar het resultaat!
Het ontwerpen van een tuinmeubilair stond al geruime tijd op het verlanglijstje van onze ontwerper. Met de komst van de tuinstoel Albert Kuip is deze wens voor "outdoorcollectie" werkelijkheid geworden.

Samen met mijn Zuiver-partner Richard - met wie ik leiding gaf aan het ontwerpteam - had ik een verlanglijstje opgesteld voor een Zuiver-waardige buitenstoel. Deze Dutch Design stoel zou modern en trendy moeten zijn, veel designplezier hebben en lichtgewicht, multifunctioneel en aantrekkelijk geprijsd zijn. Nou, we kunnen gerust zeggen dat het resultaat al die vakken tikt. Met trots presenteren wij onze gloednieuwe Albert Kuip Garden-stoel!Richard: "Ik wilde een lichtgewicht tuinstoel, maar een die bij de eerste windvlaag van de Nederlandse wind niet weg zou waaien. De eerste buitenstoel van Zuiver moest ook geïnspireerd worden door onze gerenommeerde, populaire Albert Kuip-stoel. Waarom? Omdat het bijna alle kwaliteiten bezit waar we ook naar op zoek waren in een buitenstoel, het belangrijkste is dat het trendy en super comfortabel is. Bovendien was Albert Kuip al succesvol gebleken ".
Richard: "Het was dus logisch om de Studio APE-kerels (Gert, Tom, Douwe en Lennert) ook te betrekken bij het ontwerpproces van deze buitenstoel. De opdracht was om een Albert Kuip voor buiten te ontwerpen die stapelbaar is, hetzelfde comfort biedt als de eetkamerstoel en is gemaakt van aluminium.Zuiver Albert Kuip Garden is een tuinstoel in gietaluminium. Het werd gemaakt door gesmolten aluminium onder hoge druk in een vorm te gieten, een methode die spuitgieten wordt genoemd. Tom: "Eenmaal verhard, worden de stoelen uit de mal gehaald om het afwerkingsproces te ondergaan. Alle ruwe, scherpe en ongelijke delen worden met een robot of zelfs met de hand weggeschuurd. De stoelen worden vervolgens in de juiste kleur gepoedercoat. "Voor het poederlakproces is de stoel elektrisch geladen om negatief geladen poederdeeltjes aan te trekken. Het wordt vervolgens in een oven geplaatst en uitgehard totdat de coating volledig is uitgehard. Zoals Douwe uitlegt: "Het voordeel van een aluminiumstoel met poedercoating is de duurzaamheid. Aluminium roest niet, ook niet als de stoel is bekrast. Dit betekent dat u nog vele jaren van uw stoelen kunt genieten! "

Er zijn geen compromissen op comfort voor diegenen die bij warm weer op de stoel willen zitten en korte broeken dragen. "De stoel is super comfortabel, zelfs met blote benen. Comfort was een absoluut vereiste, daarom hebben we de stoel constant getest. Bijpassende Albert Kuip-kussens zijn beschikbaar voor degenen die graag op iets zachts zitten. Deze zijn ideaal, zoals Lennert zegt, omdat "de stof bestand is tegen een Nederlandse regendouche, terwijl de rubberen achterkant voorkomt dat het kussen schuift".

Je zult vele jaren gebruiksplezier ervaren met de tuinstoel Albert Kuip van het merk Zuiver. Voor alle vragen over de tuinmeubelen van Zuiver bel je met onze dealer Meubelen-Online +31(0)58-2152877.
  Marketing Zuiver     14-04-2018 14:38     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.