0
Home - Stoelen - Doulton stoelen
Bureaustoel Doulton
De populaire doulton stoel van zuiver is nu eindelijk ook als bureaustoel Doulton te verkrijgen! Deze heerlijk zittende Doulton bureaustoel biedt niet alleen ultiem zitcomfort. Net als alle zuiver Doulton stoelen, ziet de Doulton bureaustoel er prachtig uit!

Typerend speelse uitstraling
De rugleuning van de Doulton bureaustoel, die ook te gebruiken is als Doulton eetkamerstoel, is bekleed met een sterke dralon weefstof. Hierdoor is de Doulton zuiver stoel makkelijk schoon te houden, lichtecht en blijft de stof van de Doulton bureaustoel ook nog eens slijtvast. Door de combinatie van stof en bruin kunstleer krijgt de Doulton bureaustoel zijn typerende speelse karakter, waar de Doulton stoel bekend om staat.

Zuiver Doulton vintage
De bureaustoel Doulton vintage look wordt compleet door de combinatie van de grijze stof en het bruine kunstleer van de zuiver Doulton bruin. Door dit gebruik van materialen krijgt je werkplek met de Doulton bureaustoel een unieke look and feel. Bovendien is de zuiver Doulton vintage bureaustoel in hoogte te verstellen, zodat hij onder elke tafel past.

Multifunctioneel gebruik
Doordat de bureaustoel Doulton is uitgevoerd met wielen, verplaats je de Doulton zuiver in een mum van tijd van plek naar plek. Zo kan je de bureaustoel Doulton ook als extra eetkamerstoel Doulton gebruiken, wanneer je een groot gezelschap te eten krijgt. Door de royale kuip en de zachte armleuningen kan je bezoek heerlijk lang natafelen. Uiteraard kun je ook een bureaustoel Doulton kopen met dezelfde metalen poot, maar zonder wielen. Laat je hiervoor inspirerende door de overige ontwerpen van de Doulton stoel, de eetkamerstoel Doulton en fauteuil Doulton.
Bezig met laden...

Originele design bureaustoel in grijze stof gecombineerd met bruin kunstleer van het merk Zuiver.

€ 319,00

Originele design stoel in grijze stof gecombineerd met bruin kunstleer van het merk Zuiver.

€ 259,00

Originele Lounge fauteuil in grijze stof gecombineerd met bruin kunstleer van het merk Zuiver.

€ 479,00


| Meer

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
8.6 10
Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 191 beoordelingen