Display smal hout voor vakkenkast Apartment

Design collectie Apartment eiken met zwart bestaat uit kasten en tafels welke je heel mooi kunt combineren. Wanneer je eenmaal gegrepen bent door deze collectie dan koop je er steeds iets bij!

Verwachte levertijd

3 week(en)

€ 84,50
Prijs per stuk

 

Het aantal EuroSpaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen

Display smal hout voor vakkenkast Apartment. De vakkenkast Apartment kun je zelf samenstellen uit een basiselement, een zwart metalen frame, met daarin losse stapelbare vakken van eiken hout. Deze elementen kun je los bestellen of helemaal compleet. Omdat je zelf kunt bepalen of je smalle of brede vakken gebruikt past deze kast altijd bij het doel wat je voor ogen hebt. Ook deze kast is compact van afmeting en dus geschikt voor een kleinere woonruimte.

* ALGEMEEN: Apartment is een collectie meubelen met een Scandinavisch design ontworpen voor het stadsleven, voor een kleiner appartement of stadsvilla. De meubelen uit de collectie Apartment zijn compact van afmeting en nemen minder vloeroppervlak in beslag waardoor ze met name geschikt zijn voor mensen die kleiner wonen en minder ruimte ter beschikking hebben. De stijlvolle kasten en tafels zijn goed te combineren waardoor er rust ontstaat in het interieur en hebben hebben optimale opbergruimte.
De collectie Apartment is gemaakt van stoer gefineerd Amerikaans eiken hout en hebben zwarte contrasten waardoor een bijzonder eigentijds design ontstaat. De meubelen zijn gemaakt in de traditie van het Deens en Scandinavisch vakmanschap. Het hout is vlekbestendig afgewerkt en de zwarte metalen delen zijn krasbestendig waardoor de kasten en tafels Apartment voor vele jaren gebruiksplezier zullen zorgen.

* Display breed voor vakkenkast Apartment
* Design vormgeving
* Vakken kun je los bestellen
* Eiken hout
* Afmetingen breedte: br=35cm
* Diepte: d=30cm
* Hoogte: h=35cm
* Gratis thuis bezorgen

DESIGN Christina Aagaard:
Designer Christina Aagaard is een allround designer uit de school van de Deense architectuur. Zij heeft haar opleiding genoten aan de Deense school voor de architectuur in Aarhus. Zij tekent en ontwerpt modellen in de stijl van heersende trends. Zij gebruikt scherpe maar elegante lijnen en haar voorkeur gaat uit naar materialen als hout, glas en metaal. Christina Aagaard ontwerpt meubelen voor Interstil die geschikt zijn voor alle ruimtes in huis. Bekijk de profielpagina van designer Christina Aagaard.