Inloggen


Login Registeren
0
Home - Kasten - Collectie Honkytonk
Kasten en tafels Honkytonk
Met de collectie Honkytonk biedt Meubelen-Online jou een groot aantal kasten en tafels met een industrieel design. Kenmerkend bij de meubelen Honkytonk is een strakke aansprekende vormgeving in combinatie met een super lage prijs. Op deze categorie-pagina zie je alle varianten van de meubelen Honkytonk bij elkaar.

Industriële stijl
Met slechts een paar kasten en tafels van onze collectie Meubelen-Online haal je gelijk een moderne eigentijdse sfeer in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben. De industriële woonstijl spreekt veel mensen aan. Niet dat het leuk is om in een lege en koude fabriekshal te wonen maar wel om de strakke sobere stijl een onderdeel te laten vormen van jouw eigen interieur.

Combineren met de collectie Honkytonk
Je kunt de Honkytonk meubelen gewoon in de woonkamer gebruiken maar ze komen ook mooi tot hun recht op je werkplek of zelfs op je slaapkamer. Bij de kasten Honkytonk van Meubelen-Online kun je ook mooie combinaties maken door er meerdere naast elkaar te plaatsen.

Materiaalgebruik Honkytonk
De kasten en tafels Honkytonk zijn gemaakt op basis van een strak metalen frame afgewerkt in mat zwart. Voor de planken kun je bij veel kasten en tafels kiezen uit bruin gefineerd eikenhout of zwart essen van melamine. 

Verscheidenheid
Het kleinste meubel is de laptoptafel Honkytonk en de grootste meubelen zijn de kasten Honkytonk van 185cm. Daar tussenin vind je een grote verscheidenheid aan rekken en kastjes in vele afmetingen. Bijzonder populair is ook het wandrek Honkytonk waarmee je op een betaalbare manier je muur een stuk sfeer kunt meegeven. In de collectie Honkytonk vind je de volgende meubelen: Boekenkast, decorek, wandrek, buffetkast, dressoir, TV-meubel, salontafel, bijzettafel, schoenenrek, bureau, bartafel, sidetable en een keukentrolley Honkytonk.

Open en gesloten meubelen
Veel kasten Honkytonk zijn open vakkenkasten maar er zijn ook kasten met deuren zoals een buffetkast of highboard Honkytonk, een super strak dressoir Honkytonk en een werkelijk schitterend TV-meubel Honkytonk.

Decoreren met Honkytonk
De rekken, kasten en tafels Honkytonk van Meubelen-Online zijn aan de ene kant praktische opbergmeubelen voor boeken en serviesgoed en aan de andere kant ook heel geschikt om in te richten en te decoreren met glaswerk, vazen en planten. Bij de verschillende producten uit de collectie Honkytonk zie je daarvan ook sfeerfoto's met leuke ideetjes.

Vragen over collectie Honkytonk
Heb je toch nog vragen over het gebruik van de meubelen Honkytonk of over de beschikbaarheid en dergelijke bel dan met Meubelen-Online telefoonnummer +31(0)582152877
Bezig met laden...

Beoordeling door klanten: 8.4 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
8.4 10
Beoordeling door klanten: 8.4 / 10 - 191 beoordelingen