Bureaustoel Supernova grijs met neksteun

Super design bureaustoel voor jouw optimale ondersteuning.

Maximale levertijd

1-5 werkdagen

€ 299,00
€ 199,00
Prijs per stuk

 

Het aantal EuroSpaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 7
Aantal: 
Bestellen

Bureaustoel Supernova grijs met neksteun. Bureaustoel Supernova is een opvallende stoel uit de Pit-Art collectie. Deze unieke stoel heeft een aantal extra's waardoor je hier met plezier op kunt zitten werken. De bureaustoel Supernova is gemaakt om een goede ondersteuning te geven. De zitting is zacht en comfortabel en bekleed met een sterke PU kunstleder in de kleur grijs. De rug van de bureaustoel Supernova bestaat uit een ademend gaastextiel, oftewel mess, in de kleur grijs. Mess vormt zich naar je rug en wordt versterkt door een lendensteun onder in de rug voor voldoende stevigheid.
De bureaustoel Supernova is voorzien van een neksteun welke je in hoogte en diepte een klein beetje kunt verstellen. De neksteun kun je gebruiken als je het even nodig hebt door je hoofd naar achteren te leggen. Het is dus niet zo dat je de hele dag een steun tegen je hoofd aan hebt, je moet hem even opzoeken. 
De bureaustoel Supernova is verder in hoogte verstelbaar, draaibaar en heeft ook een kantelstand waardoor je met de hele stoel achterover kunt leunen. Ik kan je nog veel meer vertellen over deze unieke bureaustoel maar ik zou zeggen: Probeer hem zelf!

* Bureaustoel Supernova
* Bekleding PU kunstleder grijs
* Mess in de rug grijs
* Met neksteun en lendensteun
* Basis en armleuningen wit kunststof
* Vloervriendelijke wielen
* Met kantelstand
* Maximaal belastbaar tot 110kg
* Ongemonteerd
* Afmetingen breedte: br=68cm
* Diepte: d=56cm
* Hoogte: h=124cm
* Zithoogte verstelbaar 45-54cm
* Zitdiepte=44cm
* Gratis bezorgen