Meubelen-Online - Boekenkast Honkytonk 185cm asymmetrisch zwart vooraanzicht Meubelen-Online - Boekenkast Honkytonk 185cm asymmetrisch zwart
Meubelen-Online - Boekenkast Honkytonk 185cm asymmetrisch zwart vooraanzicht Meubelen-Online - Boekenkast Honkytonk 185cm asymmetrisch zwart
Boekenkast Honkytonk 185cm asymmetrisch zwart
De basic meubelen uit onze collectie Honkytonk zijn mooi te combineren. Industriële vormgeving voor een betaalbare prijs.

Maximale levertijd

3-5 werkdagen

€ 259,00
€ 149,50
Prijs per stuk
Het aantal EuroSpaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Boekenkast Honkytonk 185cm asymmetrisch zwart essen. Voor deze boekenkast Honkytonk met zijn industriële design heeft iedereen wel een mooi plekje in huis. In eerste instantie denk je aan de woonkamer, je kunt de kast dan mooi inrichten met een combinatie van boeken, planten en deco voorwerpen. Maar de industriële vormgeving van deze boekenkast Honkytonk leent zich ook erg goed voor gebruik op een werkkamer of een slaapkamer. En zelfs als je artikelen wilt presenteren in een winkelruimte of op een beurs dan kun je de meubelen uit onze collectie Honkytonk mooi als display gebruiken. 
De collectie Honkytonk is gemaakt van een mat metalen frame met planken van zwart essen. De collectie Honkytonk bestaat uit een groot aantal open boekenkasten, boekenrekken en tafels. Bij sommige artikelen uit onze collectie Honkytonk kun je de planken ook in eiken krijgen. De meubelen in de collectie Honkytonk zijn onderling erg goed combineerbaar.

* Boekenkast Honkytonk
* Asymmetrisch
* Frame mat zwart metaal
* Planken melamine zwart essen
* Ongemonteerd
* Afmetingen breedte: br=77cm
* Diepte: d=35cm
* Hoogte: h=185cm
* Gratis bezorgen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.